40
Υλικά:• ½ κιλό φασολάκια τρυφερά ή αμπελοφάσουλα• 4 μικρά κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες• λίγο χοντρό αλάτι• 2 κ.γλ. ροζ πιπέρι• λίγα φύλλα μέντας, χοντροκομμένα• 4 αυγά βρασμέναΓια το dressing:• 200 γραμμ. γιαούρτι• 2 κ.σ. ελαιόλαδο• χυμό και ξύσμα από 2 λάιμ• 2 κ.σ. μέντα, ψιλοκομμένηΚαθαρίζετε τα φασολάκια αφαιρώντας τις σκληρές ίνες. Τα ζεματίζετε σε καυτό νερό για 5΄-6΄. Τα στραγγίζετε, τα ρίχνετε σε ένα μπολ με κρύο νερό και ύστερα από 2’ τα βγάζετε και τα στραγγίζετε πάλι. Σοτάρετε τα κολοκυθάκια σε ελαιόλαδο με λίγο αλάτι για 3΄-4΄ ώσπου να μαλακώσουν, προσθέτετε τα φασολάκια και ανα
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com