48
Υλικά
- φινόκιο 3 τμχ
- αμύγδαλα 50 γρ
- σταφίδες 120 γρ
- ντοματίνια 15 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα βαλσαμικού 25 ml
- μέλι 2 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
3 φινόκιο 50 γρ. αμύγδαλα χωρίς φλοιό 120 γρ. σταφίδες 15 ντοματίνια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak Αλάτι-πιπέρι 25 ml κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι-λεμόνι Κalamata Papadimitriou 2 κ.σ. μέλι 100 ml ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr