109
Υλικά
- γαρίδες 8 τμχ
- προσούτο 4 φέτ
- αντίδι 0.5 τμχ
- βαλεριάνα 200 γρ
- φράουλες 6 τμχ
- βασιλικός 5 φύλλα
- κάσιους 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- φράουλες 7 τμχ
- ελαιόλαδο 300 ml
- κρέμα βαλσαμικού 100 ml
- ξύδι βαλσαμικό 100 ml
- βασιλικός 1 κσ
8 γαρίδες Νο1 4 φέτες προσούτο Ferrano Ifantis 1/2 αντίδι 200 γρ. βαλεριάνα 6 φράουλες 4-5 φύλλα βασιλικού 3 κ.σ. κάσιους τριμμένα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Κalamata Papadimitriou Αλάτι-πιπέρι 7 φράουλες 300 ml ελαιόλαδο 100 ml κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Κalamata Papadimitriou 100 ml βαλσαμικό ξίδι 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr