50
Υλικά
- κινόα 1.5 φλ
- ντοματίνια 20 τμχ
- ξινομυζήθρα 150 γρ
- ελιές 3 κσ
- καρότο 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κόλιαντρο 0.5 χούφτ
- άνηθος 0.5 χούφτ
- δυόσμος 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- χαρουπόμελο 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά (για 4 άτομα): 1,5 φλ. κινόα καλά ξεπλυμένο σε νερό 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση 150 gr. ξινομυζήθρα χοντροτριμμένη 3 κ.σ. ελιές χωρίς κουκούτσι 1/2 ραντίκιο ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 χούφτα κόλιαντρο & άνηθο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com