116
Υλικά
- κριθαράκι 1 φλ
- καλαμπόκι 1 κονσέρβα
- μαύρα φασόλια 1 κονσέρβα
- ντοματίνια 20 τμχ
- αβοκάντο 2 τμχ
- μαϊντανός 0.25 φλ
- γιαούρτι 0.25 φλ
- μαγιονέζα 0.25 φλ
- γάλα 3 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- πιπέρι 1 πρέζα/ες
Υλικά: 1 φλ.τσ. κριθαράκι 1 κονσέρβα καλαμπόκι, που έχουμε στραγγίσει 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, που έχουμε στραγγίσει ( προαιρετικά) 20 περίπου ντοματίνια, κομμένα στη μέση 2 αβοκάντο, ώριμα, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 1/4 φλ.τσ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο Για τη σος : 1/4 φλ.τσ. γιαούρτι 1/4 φλ.τσ. μαγιονέζα 3 κ.σ. γάλα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη μια πρέζα αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr