187
Υλικά
- μάνγκο 1 τμχ
- αγγούρι 1 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 0.5 τμχ
- κόλιανδρο 1 χούφτ
- φιστίκι 0.25 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λευκό ξύδι 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- λάϊμ 0.5 τμχ
- καστανή ζάχαρη 0.5 κγ
Σαλάτα με Ταϊλανδέζικες επιρροές σας έχω σήμερα.
Στην συγκεκριμένη σαλάτα (όπως και στο γουακαμόλε) έχουμε απαραίτητα συστατικά το μοσχολέμονο και το φρέσκο κόλιανδρο. Παλιότερα ήταν δύσκολο να βρούμε φρέσκο κόλιανδρο, σήμερα όμως το βρίσκουμε πιο εύκολα.
Παρόλα αυτά αν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα δοκιμάστε να αγοράσετε
Κόλιανδρο το μπαχαρικό, ολόκληρο όμως όχι τριμμένο, φυτέψτε στο χώμα, ποτίστε με νερό και αγάπη, οπλιστείτε με υπομονή και σε λίγες μέρες θα δείτε το φυτό να ξεπροβάλει.
Στην συγκεκριμένη σαλάτα (όπως και στο γουακαμόλε) έχουμε απαραίτητα συστατικά το μοσχολέμονο και το φρέσκο κόλιανδρο. Παλιότερα ήταν δύσκολο να βρούμε φρέσκο κόλιανδρο, σήμερα όμως το βρίσκουμε πιο εύκολα.
Παρόλα αυτά αν αντιμετωπίζετε τέτοιο πρόβλημα δοκιμάστε να αγοράσετε
Κόλιανδρο το μπαχαρικό, ολόκληρο όμως όχι τριμμένο, φυτέψτε στο χώμα, ποτίστε με νερό και αγάπη, οπλιστείτε με υπομονή και σε λίγες μέρες θα δείτε το φυτό να ξεπροβάλει.
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com