292
Υλικά
- λόλα 1 τμχ
- μπέϊκον 4 φέτ
- ντοματίνια 10 τμχ
- ψωμί του τόστ 5 φέτ
- παρμεζάνα 100 γρ
- ελαιόλαδο 200 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 60 γρ
- μέλι 20 γρ
- μουστάρδα Dijon 20 γρ
- νερό 20 γρ
- σκόρδο σε σκόνη 0.25 κγ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20-30 λεπτάΠλένουμε πολύ καλά το λαχανικά μας, αφήνουμε να στραγγίσει και τα ψιλοκόβουμε. Παράλληλα ψιλοκόβουμε το μπέικον και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι για να γίνει τραγανό. Ρίχνουμε μέσα το ψωμί του τοστ σε μικρά κομμάτια να αρωματιστεί και να ψηθεί. Σε ένα μπολ βάζουμε τις λόλες, αλατοπίπερο, τα ντοματίνια το μπέικον και το ψωμί. Ρίχνουμε την σάλτσα αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Από πάνω ρίχνουμε τις φλούδες παρμεζάνας και σερβίρουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com