56
Υλικά
- μαϊντανός 1 κσ
- portobello 80 γρ
- μανιτάρια σαμπινιόν 150 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 10 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- πλιγούρι 180 γρ
- καρότο 40 γρ
- παντζάρια 40 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 8 γρ
- ελαιόλαδο 90 γρ
- ελιές 40 γρ
- ντοματίνια 4 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρέμα βαλσαμικού -
- μουστάρδα 1 κγ
80 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 150 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν & πλευρώτους 10 γρ. Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou 1 σκελ. σκόρδο 180 γρ. πλιγούρι 40 γρ. καρότο 40 γρ. παντζάρι 8 γρ. κρεμμύδι φρέσκο 1κ. σ. μαϊντανό 30 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό 40 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι 3- 4 ντοματίνια 1 ζωμό λαχανικών ...,80 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο 150 γρ. μανιτάρια σαμπινιόν & πλευρώτους 10 γρ. Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou 1 σκελ. σκόρδο 180 γρ. πλιγούρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr