50
Υλικά
- κρεμμύδια 4 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
4 κρεμμύδια 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 πορτοκάλια ½ ματσ. μαϊντανό Αλάτι-πιπέρι Χυμό από 1 λεμόνι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι – λεμόνι Kalamata Papadimitriou Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr