60
Υλικά
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- πλευρώτους 250 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- εστραγκόν 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- πράσινη σαλάτα 2 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- αλάτι -
- σύγκλινο 0.5 φλ
- παρμεζάνα 3 κσ
Νομίζω πως θέλει πολλά μανιτάρια και διαφόρων ειδών. Όσο πιο πολλά τόσο καλύτερα. Εγώ έβαλα πλευρώτους και άσπρα. Τη συνταγή για τα ψητά μανιτάρια την έχω από ένα παλιό περιοδικό και είναι του Βαγγέλη Δρίσκα. Αυτό είναι και το καλύτερο στη σαλάτα, όλα τα άλλα είναι απλώς για να αναδείξουν τη νοστιμιά των μανιταριών και της σάλτσας.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com