114
Υλικά
- παντζάρια 500 γρ
- ρόκα 1 ματσ.
- αντίδι 1 τμχ
- λόλα 1 τμχ
- λόλα 1 τμχ
- αντίδι 100 γρ
- σκόρδο 5 σκελ
- μανούρι 150 γρ
- θυμάρι 6 κλων
- κολοκυθόσποροι 10 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 40 γρ
- σάλτσα σόγιας 40 ml
- ελαιόλαδο 160 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαύρο πιπέρι 10 γρ
500 ΓΡ. ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ 1 ΜΑΤΣ. ΡΟΚΑ 1 ΑΝΤΙΔΙ ΦΥΛΛΑ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ 1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ 1 ΛΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 100 ΓΡ. ΑΝΤΙΔΙΑ 5 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 150 ΓΡ. ΜΑΝΟΥΡΙ 6 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ 10 ΓΡ. ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟ ΑΛΑΤΙ 40 ΓΡ ΞΙΔΙ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ 40 ML ΣΟΓΙΑ ΣΟΣ 160 ΓΡ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 10 ΓΡ. ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ AΛΑΤΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr