43
Προετοιμασία: 15΄Υλικά (για 10 - 12 άτομα):Για τη σαλάτα:800 γρ. τρυφερά φύλλα φρέσκου σπανακιού (ζυγισμένο καθαρισμένο - 1 κιλό περίπου ακαθάριστο), χοντροκομμένα3 ώριμα, αλλά σφικτά, αβοκάντο1 ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες20 - 25 ντοματίνια, στη μέσηχυμός από 1 λεμόνιΓια το ντρέσινγκ:1 φλιτζ. τσαγιού στραγγιστό γιαούρτι8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή1 κουτ. σούπας μέλι της αρεσκείας μαςαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΝτρέσινγκ: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά με το σύρμα.Σαλάτα: Κόβουμε τη σάρκα του αβοκάντο σε λεπτές φέτες. Τις ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com