141
Υλικά
- τόνος 1 κονσέρβα
- φασόλια 120 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σπανάκι 200 γρ
- ντοματίνια 10 τμχ
- κάπαρη 1 κγ
- χυμός λεμονιού 1 -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα -1 κονσέρβα τόνο σε νερό -120 γρ. ξερά φασόλια -2 αυγά βρασμένα σφιχτά -200 γρ. τρυφερό σπανάκι -10 ντοματίνια -1 κ.γ. ξαρμυρισμένη κάπαρη Για τη σος: -χυμό από 1½ λεμόνι -2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο everythingcook.blogspot.gr