61
Υλικά (για 2 άτομα) 160 γραμμάρια τόνος κονσέρβα σε λάδι ή νερό 6-8 φύλλα λάχανο iceberg 6-8 φύλλα μαρούλι 1 καρότο κομμένο σε μικρό καρέ 100 γραμμάρια κόκκοι καλαμποκιού 8 ελιές σε φέτες 80 γραμμάρια αρακάς βραστός 15 τοματίνια Για το λαδολέμονο 50 ml ελαιόλαδο Χυμός από 1 ½ λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Για το λαδολέμονο: Σ' ένα βαζάκι βάζουμε όλα τα υλικά, κλείνουμε το καπάκι και ανακινούμε
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com