71
Υλικά
- φασολάκια 225 γρ
- πατάτες 450 γρ
- μαρούλι 1 τμχ
- ντομάτα 4 τμχ
- αγγουράκι 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- αυγά βραστά 4 τμχ
- μαύρες ελιές 24 τμχ
- τόνος 225 γρ
- αντσούγιες 50 γρ
- μουστάρδα Dijon 4 κγ
- αντσούγιες 50 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός λεμονιού 4 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Υλικά - 225 γρ. φασολάκια - 450 γρ. πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομματάκια των 2,5 εκ. - 1 μικρό μαρούλι κομμένο σε μπουκιές - 4 ώριμες ντομάτες κομμένες στα τέσσερα - 1 μικρό αγγουράκι ξεφλουδισμένο και ξεσποριασμένο σε κύβους - 1 πράσινη ή κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη και ψιλοκομμένη - 4 σφιχτοβρασμένα αυγά κομμένα σε ροδέλες ή στα τέσσερα - 24 μαύρες ελιές - 225 γρ. τόνο σε νερό στραγγισμένο - 50 γρ. αντσούγιες στραγγισμένες - Κρουτόν τυριού ή σκόρδου - Φύλλα βασιλικού - Ξύδι από λευκό κρασί - Ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr