63
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 300 γρ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- μαϊντανός 3 κσ
- ξύδι από κόκκινο κρασί 3 κσ
- ελαιόλαδο 7 κσ
- μουστάρδα 0.5 κσ
- μέλι 2 κσ
Τα ρεβίθια έχουν την απόλυτη γήινη γεύση. Συνδυασμένα με ψητές κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης, με τη βαθιά γλυκιά γεύση και με την αψάδα του κόκκινου κρεμμυδιού αποκτούν μια άλλη διάσταση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com