70
Υλικά
- στήθος πάπιας 4 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- δεντρολίβανο 5 κλων
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ξύδι 150 ml
- μαύρες ελιές 24 τμχ
- ρόκα 100 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
Υλικά - 4 στήθη πάπιας με την πέτσα - 3 λιωμένες σκελίδες σκόρδο - 5 κλαράκια δεντρολίβανο - 5 κ.σ. ελαιόλαδο - 150 ml ξίδι από σέρι - 24 μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια - 100 γρ. ρόκα - 50 γρ. παρμεζάνα σε φλούδες - Βινεγκρέτ (έτοιμη) - Αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr