48
Υλικά
- σπανάκι 300 γρ
- κόλιανδρο 4 κλων
- καρύδια 2 κσ
- παντζάρια 4 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού -
- λευκό βαλσαμικό ξύδι 70 ml
- ταχίνι 3 κσ
- τσίλι 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- λάϊμ 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- αλάτι -
300 γρ. φρέσκο σπανάκι 4 κλων. κόλιανδρο 2 κ.σ. καρύδια 4 παντζάρια Λευκή κρέμα βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata Papadimitriou 70 ml Λευκό βαλσαμικό ξύδι Kalamata Papadimitriou 3 κ.σ. ταχίνι 1κ.γ. σκόνη τσίλι ή πιπέρι καγιέν 1κ.γ. μέλι Ξύσμα από 1 λεμόνι Ξύσμα από 1 λάιμ Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Χυμό από ½ λεμόνι 200 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr