51
Υλικά
- σπανάκι 4 φλ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- αγάρικα δασόβια μανιτάρια 4 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- λεμόνι 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 4 φλιτζ. σπανάκι ½ φλιτζ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 8 κ.σ. ελαιόλαδο 4 μανιτάρια αγάρικα (agaricus) σε φέτες 2 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος 2 λεμόνια (ο χυμός τους) ⅓ κ.γ. μοσχοκάρυδο πιπέρι Σχετικά με τη συνταγή Δυσκολία: Εύκολη Σκεύος: Τηγάνι Χρόνος ετοιμασίας:...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr