92
Υλικά
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- μουστάρδα 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- χόρτα -
- δυόσμος -
- θυμάρι -
- ρίγανη -
- μαϊντανός -
- σταφίδες -
- κουκουνάρι -
- καρύδια -
- καρότο 1 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- λιαστές ντομάτες 5 τμχ
- ελιές -
- λεμόνι -
- ελαιόλαδο -
Υλικά: 1 φλ. τσαγιού σπασμένο άβραστο σκληρό σιτάρι 2 φλ. ζεστό νερό αλάτι / πιπέρι μαύρο και κόκκινο 1/2 κ. γλ. σκόνη μουστάρδα 1/2 κ. γλ. μοσχοκάρυδο αρωματικά χόρτα ή αποξηραμένα [δυόσμο, θυμάρι, ρίγανη, μαϊντανό] σταφίδες Ζακύνθου κουκουνάρι ή καρύδια [ή και τα δύο κατά βούληση] 1 καρότο ψιλοκομμένο κυβάκια 1 αγγουράκι τουρσί μεγάλο ψιλοκομμένο κυβάκια 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες ελιές κομμένες σε φετάκια και ολόκληρες για τη διακόσμηση λεμόνι και ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com