106
Υλικά
- ανθότυρο 150 γρ
- κατίκι 150 γρ
- φέτα 100 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- γιαούρτι 3 κσ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μπούκοβο 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- λάδι 3 κσ
- ξύδι 1 κσ
- αλάτι -
Στα επίσημα τραπέζια συνηθίζεται να υπάρχουν σαλάτες αλοιφές, για να... γλιστράει πιο εύκολα το φαγάκι. Αν δεν έχετε δοκιμάσει να κάνετε ποτέ τις δικές σας, δώστε σε αυτές τις συνταγές μια ευκαιρία είναι πολύ εύκολες και νόστιμες. Να θυμάστε πως το μυστικό είναι να δοκιμάζετε ενώ ανακατεύετε και να το προσαρμόζετε στα δικά σας γούστα!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr