by admin

Σαλμορέχο - με το γκαθπατσιο πρώτα ανίψια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το γκαθπατσιο, εν η κρυά σούππα που τες πιο πολλές φορές πίνεται στο ποτήρι τζιαι ήταν το φαϊ των γεωργών της Ανδαλουσίας που εθέλαν κάτι δροσιστικό, θρεπτικό τζιαι που τα υλικά να τα έχουν γιώρκιν άμμαν επηένναν στα χωράφκια μες τον λάλλαρον. Τζιαι το πρώτον του ανίψιν εν το Σαλμορέχο της Κόρδοβας. Πιο παχυρευστον που το γκαθπατσιο. Πάει πολλα μες τον πυρουλλον.ΘέλειςΚαμιαν 10ρκά τομάτες ζουμερές τζιαι κότσινεςΘκυοτρείς φέττες ψωμιν άσπρο μπαγιάτικοΘκυοτρία κουννιά σκόρτονΛάδι καλόΞύδι άσπρον ή κότσινο, μέν βάλεις μπαλσάμικο, εν κάμνει.Θκυοτρία αυκά βραστά σφιχτάΈνα μονόσιερο χαμόν σερράνο
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: γκασπάτσο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το istomageiremata.blogspot.com