275
Υλικά
- σάλπες 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- λεμόνι 2 τμχ
- θυμάρι 0.5 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- μουστάρδα 1 κγ
Το μυστικό για να δώσουμε έξτρα άρωμα και γεύση στις σάλπες, αλλά και για να τις διατηρήσουμε πιο ζουμερές, είναι πριν τις τηγανίσουμε, να τις μαρινάρουμε.
Έτσι, τις βάζουμε για τρεις τέσσερις ώρες σ' ένα μπολ με λαδολέμονο και διάφορα μυριστικά, κι έπειτα είναι έτοιμες για το τηγάνι.
Έτσι, τις βάζουμε για τρεις τέσσερις ώρες σ' ένα μπολ με λαδολέμονο και διάφορα μυριστικά, κι έπειτα είναι έτοιμες για το τηγάνι.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com