by admin

Σάλπες μαριναρισμένες τηγανητές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το μυστικό για να δώσουμε έξτρα άρωμα και γεύση στις σάλπες, αλλά και για να τις διατηρήσουμε πιο ζουμερές, είναι πριν τις τηγανίσουμε, να τις μαρινάρουμε.
Έτσι, τις βάζουμε για τρεις τέσσερις ώρες σ' ένα μπολ με λαδολέμονο και διάφορα μυριστικά, κι έπειτα είναι έτοιμες για το τηγάνι.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com