66
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ασπρομανίταρα 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ κρασ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- δυόσμος 1 κγ
- μαντζουράνα -
- ρίγανη -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ρύζι κίτρινο 1.5 φλ
- καλαμπόκι 3 φλ
- μαργαρίνη 1 κσ
Ποιος δεν αγαπά την σάλτσα του κιμά για τα μακαρόνια; Όλοι μας!!! Κάποιες φορές όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό, μιαν αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας σάλτσα. Σκέφθηκα λοιπόν να εμπλουτίσω τον κιμά με μανιτάρια που τα αγαπώ ιδιαίτερα και να τον σερβίρω μαζί με ρύζι, ανάμικτο με καλαμπόκι, που αρέσει της κορούλας μου. Το γευστικό αποτέλεσμα αυτού του "παντρέματος" ήταν ωραιότατο και το ευχαριστηθήκαμε πολύ!!Μπορούμε να συνοδεύσουμε το φαγητό μας με μια ωραία σαλάτα της αρεσκείας μας.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com