231
Υλικά
- ελαιόλαδο 150 ml
- χυμός λεμονιού 75 ml
- ρίγανη 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.25 κγ
Το λαδολέμονο, είναι η πιο κλασική και χρηστική, σάλτσα που υπάρχει. Κι αυτό, γιατί μπορεί να την χρησιμοποιήσουμε εκτός από τα ψάρια, σε θαλασινά, ψητά, κρέατα, κοτόπουλο, αλλά και σε βραστά λαχανικά και πατάτες, σαλάτες, όσπρια, ή όπου χρειάζεται ελαιόλαδο και χυμός λεμονιού.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com