62
Για τον κύριο Αποστολάκη Γιάννη, το σεφ του ΜΑΙΧ , σας έχω ξαναμιλήσει... Η δική του πρόταση είναι χρησιμοποιήσουμε τη σάλτσα σε πράσινες σαλάτες και σε παλαιωμένη γραβιέρα ή ξερό αθότυρο Κρήτης. Για να μη πολυλογώ,και στις δύο εφαρμογές ήταν υπέροχη! Αρωματική, ευχάριστα γλυκιά, με μια ήπια πικράδα, μας άρεσε πολύ και σαν ντρέσινγκ στη σαλάτα μας και σαν σάλτσα στην γραβιέρα Κρήτης που είχαμε.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com