by gastronomos

Σάλτσα με τόνο, ελιές και μανιτάρια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χρησιμοποιούμε τη σάλτσα τόνου σε μακαρονάδες και σε πιλάφια. Μπορούμε να προσθέσουμε 2-3 κουταλιές από τη σάλτσα για να νοστιμίσουμε κατσαρολάτα φαγητά όπως πατάτες γιαχνί ή σε κάποιο λαδερό, όπως φασολάκια ή αρακά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr