326
Υλικά
- αλάτι -
...Πέρισυ δεν πρόλαβα να γράψω την σχετική ανάρτηση με την συνταγή, γιατί μέχρι να φτιάξω την σάλτσα μου είχε περάσει η εποχή και για τις ντομάτες και για τις σάλτσες ... ...Και μία διευκρίνηση : κράτησα την ιταλική ονομασία της σάλτσας, πασσάτα, γιατί είναι μιά σάλτσα απο πολτό ντομάτας, χώρις φλούδες και σπόρους. Οι Ιταλοί την ονομάζουν έτσι, γιατί αφού βράσουν τις ντομάτες, τις περνάνε απο την σίτα ή τον μύλο λαχανικών (passare = περνάω) οπότε απομακρύνουν τους σπόρους και τις φλούδες...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com