157
Πολύ γρήγορη και εύκολη σάλτσα, που μπορεί να συνοδέψει τα περισσότερα πιάτα μας.
Ανάλογα με το φαγητό που έχουμε, μπορούμε να αφαιρέσουμε το σκόρδο, να βάλουμε άνηθο ή μάραθο, ν᾿ αλλάξουμε το λεμόνι με ξύδι και να την φέρουμε στα μέτρα και τη γεύση μας.
Ανάλογα με το φαγητό που έχουμε, μπορούμε να αφαιρέσουμε το σκόρδο, να βάλουμε άνηθο ή μάραθο, ν᾿ αλλάξουμε το λεμόνι με ξύδι και να την φέρουμε στα μέτρα και τη γεύση μας.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com