92
Υλικά
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κιλ
- σιμιγδάλι χοντρό 0.5 κιλ
- ζάχαρη 2 ποτ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 φακ
- ζάχαρη 1 κιλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υλικά (Οι δοσολογίες για το κλασσικό ταψί του φούρνου μας και βγαίνουν περίπου 32 τριγωνικά κομμάτια) 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες, 200γρ. μισό κιλό σιμιγδάλι ψιλό μισό κιλό σιμιγδάλι χοντρό 2 ποτήρια του νερού ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα σε σκόνη 2 βανίλιες 2 φακελάκια μπέικιν πάουντερ (20 γρ το κάθε ένα) 2,5 ποτήρια νερό ελαφρά ζεστό (χλιαρό) Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη 4 ποτήρια νερό τη φλούδα από ένα πορτοκάλι ακέρωτο ...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com