73
Υλικά
- γιαούρτι 2 τμχ
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- ζάχαρη 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- βούτυρο 2 κσ
- ζάχαρη 3.5 κούπα/ες
- λεμόνι 1 τμχ
Υλικά της συνταγής μας 2 γιαούρτια 500 γρ. 500 γρ σιμιγδάλι χοντρό ή 250 χοντρό και 250 ψιλό 1 ποτήρι μεγάλο νερό ξύσμα πορτοκαλιού και λεμονιού(σύνολο 1κ. γλ.) 250 γρ .ζάχαρη 1 κ. γλ. μπέικιν 1 κ. γλ. σόδα 1 κ.γλ. μαστίχα σε σκόνη (χτυπημένη με 1/2 κ.γλ.ζάχαρη) 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο Σιρόπι 3 1/2 κούπες ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com