136
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 0.5 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- ταχίνι με μέλι 1 φλ
- ζάχαρη 4 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- ανθρακούχο νερό 2.5 φλ
- μαγειρική σόδα 2.5 φλ
- φιλέ αμυγδάλου 0.5 φλ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
1/2 κιλό σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι ταχίνι με μέλι* 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας baking powder 1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου σε σκόνη 2 1/2 φλιτζάνια ανθρακούχο νερό ή σόδα 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα φιλέ για το σιρόπι 3 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 3 1/2 φλιτζάνια νερό 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού φλούδα από ένα πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com