67
Υλικά
- μαραθόσπορος 1 κγ
- κάρυ 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- garam masala 0.5 κγ
- πατάτες 350 γρ
- σπανάκι 150 γρ
- φύλλο κρούστας 4 φύλλα
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μαραθόσπορος 1 κγ
- κύμινο 0.5 κγ
- γιαούρτι 1 τμχ
- δυόσμος 30 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόλιανδρο 1 κσ
- ξύδι 1 κσ
- κόκκινο πιπέρι 1 πρέζα/ες
Σήμερα έχουμε κάποια διαφορετικά πιτάκια. Samosas, ινδικά μικρά πιτάκια γεμισμένα με λαχανικά (ή και κρέας) και μπόλικα μπαχαρικά. Το φύλλο που φτιάχνουν για να γεμίσουν τα samosas δεν το έφτιαξα φυσικά, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, εγώ δεν έχω ασχοληθεί γενικά με φύλλο και ακόμα περισσότερο να φτιάξω τέτοιο λεπτό φύλλο για τα πιτάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com