112
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 0.5 κιλ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- καρύδια 300 γρ
- φρυγανιά 100 γρ
- ζάχαρη 500 γρ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο -
- λεμόνι 1 τμχ
1/2 κιλό φύλλο Βηρυτού
200 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο βουβαλίσιο ή αγελαδινό λιωμένο
300 γραμμάρια αλεσμένη καρυδόψιχα
100 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
50 γραμμάρια ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
ολόκληρα γαρύφαλλα
200 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο βουβαλίσιο ή αγελαδινό λιωμένο
300 γραμμάρια αλεσμένη καρυδόψιχα
100 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
50 γραμμάρια ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
ολόκληρα γαρύφαλλα
Για το σιρόπι
450 γραμμάρια ζάχαρη
450 γραμμάρια νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr