167
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- κιμάς αρνίσιος 250 γρ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ρύζι 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρόκοι 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- λάδι 2 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
1 λάχανο αφράτο και ελαφρύ Για τη γέμιση 500 γρ. κιμά ανάμικτο (αρνί και χοιρινό ή μοσχάρι και χοιρινό) 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 1/2 ματσάκι άνηθο 1 φλ. ρύζι για γεμιστά 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 φλ. νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr