113
Όταν πρωτοφτιάξαμε μαγιονέζα στο σπίτι, ήταν μία απρόσμενη επιτυχία. Ήταν μάλιστα αυτή που μας έδωσε θάρρος για να περάσουμε και σε άλλες σπιτικές σάλτσες (μουστάρδα, κέτσαπ (αδημοσίευτη ακόμη), sauce πιπεριού, διάφορα pesto, και αργότερα sauce ροκφορ, μανιταριών ακόμη και λάπαθου...) Έτσι, όταν ψάχνοντας για μία διαφορετική γεύση σε σάλτσα για εκδρομικά σάντουιτς με μπιφτεκάκια, είδα μπροστά μου μία "μεταλλαγμένη" εκδοχή της μαγιονέζας με την προσθήκη πολτοποιημένης λιαστής ντομάτας, δεν δίστασα καθόλου να την επιχειρήσω...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr