81
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- μαργαρίνη 250 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 γρ
- αλεύρι μαλακό 550 γρ
- ζάχαρη 160 γρ
- αβγά 2 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 5 γρ
- ζαχαροβανίλια 2 φακ
- λεμόνι -
- πορτοκάλια 1 τμχ
- καρύδια 100 γρ
- ζάχαρη 800 γρ
- μέλι 200 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κανέλα 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ για 1 λαμαρίνα φούρνου Για τη ζύμη 250 γρ. βούτυρο αγελάδος (ή μαργαρίνη με άρωμα βουτύρου), σε θερμοκρασία δωματίου και κομμένο σε κυβάκια 100 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 550 γρ. αλεύρι μαλακό 160 γρ. ζάχαρη 2 αβγά μεσαίου μεγέθους 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 2 φακελάκια ζαχαροβανίλια Ξύσμα από 1 λεμόνι ή 1 πορτοκάλι ακέρωτο Για τη γέμιση 100 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα ή χονδροκομμένα ...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com