98
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 4 κσ
- ινδοκάρυδο 2 κσ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 180 γρ
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 4 κσ
- φαρίνα 600 γρ
- φουντούκι -
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ζάχαρη 850 γρ
Υλικά
Για το σιροπι
Για το σιροπι
Ζάχαρη 850 γρ
Νερό 1 λίτρο
Λεμόνι 2 κουταλιές σούπας από τον χυμό του
Για τα sekerpare
Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές σούπας
Ινδική καρύδα 2 κουταλιές σούπας
Βούτυρο 250 γρ σε θερμοκρασλια δωματίου
Άχνη ζάχαρη 180 γρ
Αυγά 3 τεμ
Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού
Βανίλια 1 τεμ
Κακάο 4 κουταλιές σούπας
Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500-600 γρ
Φουντούκια κομμένα στη μέση για στόλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr