95
Υλικά
- πέρκα φιλέτο 1 κιλ
- σελινόριζα 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- λευκό κρασί -
- βούτυρο 1 κσ
- πεκορίνο -
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- μαϊντανός 2 κσ
- βούτυρο 60 γρ
- κρασί 1 κούπα/ες
- φρυγανιά 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα "ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ" ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον κόσμο" κερδίζοντας αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία "Best Book on Cooking with Wine &...Πήρα λοιπόν δύο συνταγές και τις πάντρεψα, η μια είναι σελινόριζα με κρασί και η άλλη πέρκα με κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr