by admin

Σφηνάκια με μους σοκολάτας και φραμπουάζ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 30 σφηνάκια 1 κιλό φραμπουάζ φρέσκα ή κατεψυγμένα2 κ.σ. λικέρ Grand Marnier2 φύλλα ζελατίναςΓια τη μους:100 γραμμ. ζάχαρη300 γραμμ. κουβερτούρα 60% κακάο150 γραμμ. γάλα400 γραμμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε σαντιγίΠολτοποιούμε τα φραμπουάζ (κρατάμε μερικά για γαρνίρισμα) στο μπλέντερ, προσθέτουμε το λικέρ και τα αδειάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε ελαφρά και διαλύουμε μέσα τα φύλλα της ζελατίνης, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα σφηνάκια ως τη μέση. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το μείγμα.Μους
Διάβασε τη συνταγή στο meletw-syntages.blogspot.com
Κατηγορία: Επιδόρπια
Περισσότερες συνταγές: επιδόρπια, μους σοκολάτας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το meletw-syntages.blogspot.com