83
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- κρεμμύδια 400 γρ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- ζάχαρη 0.5 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 0.25 φλ
- κατσικίσιο τυρί 200 γρ
- κατίκι 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- αυγά 1 τμχ
Υλικά - 1 φύλλο σφολιάτας - 300-400 γρ. κρεμμύδια σε λεπτές φέτες - 1/4 φλ. τσ. ελαόλαδο - ½ κ.γ. ζάχαρη - ¼ φλ. τσ. ξύδι μπαλσάμικο - 200 γρ. κατσικίσιο τυρί - 200 γρ. κατίκι Δομοκού - 50 γρ. κρέμα γάλακτος - 1 αυγό - Λίγο καρύδι χοντροτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr