17
Υλικά
- κουνουπίδι 400 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα 5 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
Η παλιά συνταγή «σπάσε δυο αυγά», έχει εξελιχθεί. Θα μπορούσαμε να πούμε «πρόσθεσε και λίγο γάλα, τυρί, αλλαντικό, καρυκεύματα και διάφορα αρωματικά και μπαχαρικά». Η ουσία όμως παραμένει η ίδια. Φτιάχνεις καινούριο πιάτο, πολλές φορές πιο νόστιμο από το αρχικό, εστιάζοντας στο «σπάσε δυο αυγά»! Αν έχω τυρί βάζω και τυρί. Αν έχω κάποιο αλλαντικό βάζω κι απ’ αυτό. Εδώ μόνο λίγο γαλατάκι έβαλα, κι ένα μπαχαρικό που ταιριάζει πολύ με το κουνουπίδι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr