53
Λοιπόν σκέφτηκα πως αφού έκανα κριτική στο βιβλίο του Ψιλάκη στο προηγούμενο ποστ, θα ήταν καλό να σας δώσω και μια συνταγή, που κατά τη γνώμη μου εκφράζει το πνεύμα του σεφ. Είναι μια σαλάτα λάχανο, η οποία ενώ δειχνει πολύ απλή και εύκολη, έχει πολλαπλά επίπεδα γεύσης, που προδίδουν την υψηλή καταγωγή της. Έχει ιδιαιτέρως έντονη γεύση (σε σημείο που βρήκα το σκόρδο ελαφρώς ενοχλητικό), αλλά τελικά καταφέρνει μέσα στο καταχείμωνο (λέμε τώρα) να ξυπνήσει τις αισθήσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu