71
Υλικά
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 140 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αλεύρι 100 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- λάδι 3 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 ποτ
- ζάχαρη άχνη 3 κγ
Το πορτοκάλι είναι το κλασικό χειμωνιάτικο φρούτο, από τα πλουσιότερα σε βιταμίνη C, προικισμένο με ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες και άριστο τονωτικό των φυσικών αμυντικών λειτουργιών του οργανισμού.Σε αυτά τα σιροπιαστά κεκάκια χρησιμοποιούμε 2 ολόκληρα πορτοκάλια πολτοποιημένα και το χυμό από άλλα 2. Τους χαρίζουν ζουμερή υγρή υφή και κάποιους ελάχιστους πικρούς τόνους. Όμως εξισορροπούνται από τη γλύκα του σιροπιού.Δικά σας! εργασία: 20′χρόνος: 1:45′εύκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es