by admin

ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Νοστιμο κεκακι που μοσχομυριζει λεμονι!
Θα μπορουσα να το ονομασω και το κεϊκ της ανακυκλωσης. Οσοι ασχολειστε συστηματικα με την παρασκευη γλυκων, και κυριως κρεμοειδων, σιγουρα θα ηρθατε αντιμετωποι με το προβλημα του "τι τα κανω τα ασπραδια που περισσευουν?". Αν δεν εχετε σκοπο να τα καταναλωσετε αμεσα, τα καταψυχετε, καθως, αντιθετα με τους κροκους που στεγνωνουν πολυ, δεν χανουν τις ιδιοτητες τους με την καταψυξη. Μελλοντικα, μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε για να φτιαξετε διαφορα μπισκοτακια, πχ. αμαρεττι ή μαρεγγες.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: κέικ λεμονιού, κέικ σιροπιαστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com