58
Υλικά
- αλεύρι 350 γρ
- γιαούρτι 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- γραβιέρα 300 γρ
- γάλα εβαπορέ 170 γρ
- κορν φλάουρ 2 κγ
- αυγά 1 τμχ
Υλικά Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι 250 γρ. γιαούρτι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια 2 κ. γλ. Baking powder 1 κ.γλ. αλάτι Για τη γέμιση 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη 170 γρ. γάλα συμπυκνωμένο ½ φλ. νερό 2 κ. γλ. Κόρν φλάουρ Σουσάμι για πασπάλισμα 1 αυγό χτυπημένο για την επάλειψη
Διάβασε τη συνταγή στο www.nostimesyntages.gr