24
Υλικά
5 - 6 σκελίδες σκόρδο
1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
λίγο ξύδι
αλάτι
25 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα
1 φέτα ψωμί
Εκτέλεση
Κοπανίζουμε καλά τις σκελίδες του σκόρδου και προσθέτουμε τα αμύγδαλα.
Τα κοπανίζουμε καλά και προσθέτουμε 1 φέτα ψωμιού αφού τη μουσκέψουμε και τη στίψουμε. Δουλεύουμε το μίγμα ώσπου να γίνει πολτός λείος και ρίχνουμε τμηματικά όσο λάδι σηκώσει και λίγο ξύδι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr