90
Υλικά
- κάσιους 1 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λευκό ξύδι 2 κσ
Θυμάστε πριν λίγο καιρό που είχα φτιάξει τη μεσογειακή κρέμα από ηλιόσοπορο; Ήταν τόσο νόστιμη κ είχε τέτοιο σουξέ που θέλησα να πειραματιστώ κ το είδος αυτό. Έφτιαξα λοιπόν αυτή τη φορά μια κρέμα από κάσιους με πρωταγωνιστή το σκόρδο κ έγινε μούρλια! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη νοστιμιά της, αν δεν τη δοκιμάσετε! Στην επόμενη ανάρτηση θα σας δείξω τι σκαρφίστηκα για να τη συνοδεύσουμε. Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι πήγαινε γάντι κ την καταβροχθίσαμε μεμιάς.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr