48
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 1 κφτ κσ
- αλάτι 1 κφτ κγ
- ηλιέλαιο 1 κσ
- σκόρδο 5 σκελ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
Σας έχω ξαναπεί ότι τα σκορδόψωμα είναι από τα πιο αγαπημένα μας ψωμάκια.Ιδανικά για να συνοδεύσουν κάθε λαδερό, όσπριο, αλλά και κρεατικό ακόμα. Μέχρι και σκέτα τρώγονται ζεστά ζεστά!Έχω δώσει ήδη μια συνταγή για σκορδόψωμα με ζύμη πίτσας, σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μιαν ακόμη συνταγή για λαχταριστά, αφράτα σκορδόψωμα...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com