by admin

Σκυριανοί αγαλιποκεφτέδες: Οι πιο σπάνιοι κεφτέδες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 ματσάκι μάραθο
αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τα μάραθα. Πλένετε πολύ καλά τις αγαλίπες – προσοχή γιατί έχουν άμμο).
Ρίχνετε το τριμμένο κρεμμύδι σε τηγάνι με λάδι να ροδίσει. Στη συνέχεια ρίχνετε τις αγαλήπες και ανακατεύετε μέχρι να γίνουν πολτός. Προσθέτετε σιγά σιγά αλεύρι (2-3 κουταλιές της σούπας) και ανακατεύετε μέχρι να σφίξει το μίγμα. Προσθέτετε το μάραθο, αλάτι και πιπέρι.
Πλάθετε το μείγμα σε κεφτεδάκια, τα αλευρώνετε γύρω γύρω και τα ρίχνετε να τηγανιστούν σε τηγάνι με λάδι που έχει κάψει.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !{loadpo

Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: κεφτέδες
Τοπική: Σκύρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr